摯愛中年--中老年同志社區

查看: 323|回復: 4

好歌分享~waiting for love

當初認識這首歌是從健身房常撥放的(尤其是有氧運動最激烈的時候),後來仔細聽旋律以及歌詞,才從youtube找出~
蠻有意境的歌~
我們每個人都有個信念,等待愛情的降臨(不論你的愛情是甚麼樣子)~
但是前提是~自己一定要先過得幸福

歌詞
Where there's a will, there's a way, kind of beautiful
有志者事竟成 凡是總會好轉
And every night has its day, so magical
黑夜總會天明 自然藏著魔力
And if there's love in this life, there's no obstacle
有愛就有生機 不再阻礙重重
That can't be defeated
誰也無法抵抗 愛的力量

For every tyrant a tear for the vulnerable
暴君之於弱者 總有憐憫之心
In every lost soul, the bones of a miracle
那失落的靈魂 骨裡皆有奇蹟
For every dreamer, a dream we're unstoppable
對夢想家來說 追夢永不懈怠
With something to believe in
只要心中存有 愛的信念

Monday left me broken
週一你的離去 留我獨自心碎
Tuesday I was through with hoping
我殷切企盼著 週二你能歸來
Wednesday my empty arms were open
週三張開雙臂 準備擁你入懷
Thursday waiting for love, waiting for love
週四仍舊等著 尚無音訊的你
Thank the stars it's Friday
謝天謝地的是 終於來到週五
I'm burning like a fire gone wild on Saturday
週六無你身影 我已心急如焚
Guess I won't be coming to church on Sunday
週日我也無心 參加教堂禮拜
I'll be waiting for love, waiting for love
我要守在門前 等著愛人歸來
To come around
等著你的歸來

We are one of a kind irreplaceable
你和我的存在 都是無可取代
How did I get so blind and so cynical
為何我會盲目 變得憤世嫉俗
If there's love in this life we're unstoppable
有愛就有生機 我們無人能敵
No we can't be defeated
誰也無法抵擋 愛的力量

Monday left me broken
週一你的離去 留我獨自心碎
Tuesday I was through with hoping
我殷切企盼著 週二你能歸來
Wednesday my empty arms were open
週三張開雙臂 準備擁你入懷
Thursday waiting for love, waiting for love
週四仍舊等著 尚無音訊的你
Thank the stars it's Friday
謝天謝地的是 終於來到週五
I'm burning like a fire gone wild on Saturday
週六無你身影 我已心急如焚
Guess I won't be coming to church on Sunday
週日我也無心 參加教堂禮拜
I'll be waiting for love, waiting for love
我要守在門前 等著愛人歸來
To come around
等著你的歸來
回復

Feeling my way through the darkness
在黑暗中感受到未來的路
Guided by a beating heart
由這顆跳動著的心帶領著我
I can't tell where the journey will end
我不知道這個旅程會在哪裡終結
But I know where to start
但我知道從哪裡開始
They tell me I'm too young to understand
他們跟我說我還年輕不會明白
They say I'm caught up in a dream
說我沉醉於夢想之中
Life will pass me by if I don't open up my eyes
如果我不睜大眼睛,生命就會一瞬即逝
Well that's fine by me
可是我不覺得這有甚麼大不了的

So wake me up when it's all over
所以請在一切完結之時喚醒我吧
When I'm wiser and I'm older
那時候我應該更老更有智慧了吧
All this time I was finding myself and I didn't know I was lost
直到這個時候我仍在尋覓自我,可是我卻不知道自己早已迷失了
So wake me up when it's all over
All this time I was finding myself and I didn't know I was lost

I tried carrying the weight of the world
我試圖承載整個世界的重量
But I only have two hands
但我只得兩隻手,無能為力
I hope I get the chance to travel the world
我奢望自己可以有環遊世界的機會
But I don't have any plans
但我卻沒有任何規劃
Wish that I could stay forever this young
希望自己可以永遠保持著這種年輕的心態
Not afraid to close my eyes
不會害怕閉上雙眼
Life's a game made for everyone
生命其實只是一場遊戲
And love is the prize
而愛是其中一項獎品

I didn't know I was lost
可是我卻不知道自己早已迷失了

評分

查看全部評分

回復

評分

查看全部評分

回復

迷失迷惘,或許這就是愛情的真意吧?所謂:[情愛裡面無智者]!

評分

查看全部評分

回復

阿姑 發表於 2018-2-4 22:27
迷失迷惘,或許這就是愛情的真意吧?所謂:[情愛裡面無智者]!

所以越來越怕接觸愛情!
回復